Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βόλος: «Η διευθύντρια προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός» λέει ο πατέρας του 7χρονου για το bullying με την τρίλιζα

Βόλος: «Η διευθύντρια προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός» λέει ο πατέρας του 7χρονου για το bullying με την τρίλιζα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Το παιδί μου το δείρανε, του κατέβασαν το παντελόνι, έπαιζαν τρίλιζα στο σώμα και η διευθύντρια μας είπε πως κάνετε έτσι μια ζωγραφιά είναι». Αυτά λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 7χρονου που έπεσε θύμα bullying του σχολείου στον Βόλο.

Η ιστορία bullying αποκαλύπτεται σε δημοτικό σχολείου στο Βόλο, με έναν 7χρονο να δέχεται επίθεση από έναν μαθητή που φέρεται να τον έγδυσε στην μέση της αυλής και να έπαιξε στο σώμα του… τρίλιζα!

«Γύρισε ο μικρός στο σπίτι πήγε η μητέρα του να του αλλάξει ρούχα και τραβήχτηκε. Κατάλαβε ότι κάνε κακό έχει γίνει. Μετά από ώρα της είπε πως κάποιος τον έγδυσε στην μέση του σχολείου και έπαιξε τρίλιζα στο σώμα του. Στην γυναίκα μου αποκάλυψε πως λίγες ημέρες ο ίδιος μαθητής τον είχε ξαναγδύσει και του κόλλησε αυτοκόλλητα πάνω του.

Βγήκε η γυναίκα μου κλαίγοντας από το δωμάτιο του παιδιού και μου είπε τρέμοντας τι έχει ζήσει το παιδί μου στο σχολείο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου. Το παιδί μου είναι τρομοκρατημένο.Μιλώντας μαζί του μας είπε πως ο συγκεκριμένος μαθητής τον έχει χτυπήσει στο παρελθόν».

Οργισμένοι οι γονείς του 7χρονου με την διευθύντρια του σχολείου

Ο πατέρας του 7χρονου δηλώνει εξοργισμένος από την στάση της διευθύντριας του σχολείου που όπως υποστηρίζει προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός.

«Η διευθύντρια του σχολείου προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός. Πήγαμε σήμερα το πρωί στο σχολείο μετά από συνεννόηση με την διευθύντρια για να μάθουμε ποιος έκανε αυτό το πράγμα στο παιδί μας. Η διευθύντρια μας πέταξε έξω από το σχολείο και μας απαγόρευσε την είσοδο αλλά και την επικοινωνία με το παιδί μας. Τον έβαλε σε ένα δωμάτιο για να της υποδείξει τον μαθητή και ενώ της έχει περιγράψει ακριβώς το παιδί και ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πάνω του έφερνε άσχετους συμμαθητές του, ρωτώντας εάν είναι κάποιος από αυτούς. ΄Όταν τελείωσε η ανάκριση του παιδιού μου γιατί όλο αυτό ήταν σαν ανάκριση, το παιδί μας ήρθε στην πόρτα του σχολείου μέσα στα κλάματα και μου είπε μπαμπά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα».

Οι γονείς του 7χρονου κατέθεσαν μήνυση κατά της διεύθυνσης του σχολείου αλλά κατά αγνώστων αφού όπως δηλώνει ο πατέρας του μαθητή η διευθύντρια αρνείται να δώσει το όνομα του μαθητή ακόμα και στις αστυνομικές αρχές του Βόλου. «Είδε το σημάδι στο σώμα του από την τρίλιζα και μου είπε πως βλέπει μια ζωγραφιά. Μου είπε τι θέλετε να κάνουμε να φύγει ο μαθητής που το έκανε αυτό στον γιο σας, άντε και έφυγε, εάν του κάνει κάτι κάποιος άλλος θα διώξουμε και τον άλλον μαθητή. Μας σνόμπαρε, μας μίλησε απαξιωτικά, μας ζήτησε να μην συνεχίζουμε το θέμα γιατί κάνουμε κακό εμείς στο παιδί μας».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πατέρας του μαθητή, μετά από ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του στο διαδίκτυο για να δει εάν υπάρχουν άλλοι γονείς με παρόμοια περιστατικά στο ίδιο σχολείο, δέχτηκε μηνύματα από γονείς που είχαν ζήσει ανάλογες καταστάσεις.

«Μετά την ανάρτηση της συζύγου μου βρέθηκαν και άλλοι γονείς που μας ενημέρωσαν πως και παιδιά τους είχαν δεχθεί ενδοσχολική βία στο συγκεκριμένο σχολείο και παρά το γεγονός πως τα κατήγγειλαν στην διευθύντρια και την πρωτοβάθμια επιτροπή, δεν έγινε απολύτως τίποτα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις