Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Η νέα επίθεση του περιβόητου Κάμελ – Ο «εφιάλτης» επέστρεψε πιο αγριεμένος

Βόλος: Η νέα επίθεση του περιβόητου Κάμελ – Ο «εφιάλτης» επέστρεψε πιο αγριεμένος

O Κάμελ συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να προκαλεί επεισόδια. Αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο 36χρονη γυναίκα…

Χειροπέδες πέρασαν για άλλη μια φορά αστυνομικοί στον38χρονο «Κάμελ», μετά από καταγγελία 36χρονης γυναίκας. Ο δράστης χθες το απόγευμα (05-06-2021), ενώ βρισκόταν σε πάρκο του Βόλου, απείλησε με χειρονομίες και κρατώντας μπουκάλι που περιείχε κίτρινο υγρό, πιθανόν βενζίνη, μια 36χρονη, προκαλώντας της τρόμο κι ανησυχία. Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία και ο 38χρονος συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη και τις Αρχές, τόσο για απόπειρες αυτοκτονίας όσο και για επιθέσεις σε γυναίκες με βενζίνη, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Click4More: “Μου πέταξε βενζίνη! Έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί” – Συγκλονίζει η περιγραφή της γυμνάστριας από το Βόλο

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, τον Δεκέμβριο του 2019 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 60 ημερών, διότι πέταξε πέτρα σε νεαρή γυναίκα που είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα. Θύμα του περιβόητου Κάμελ, είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες στο Live News.

“Μπήκε μέσα ο Κάμελ και άρπαξε μία τσάντα από το ταμείο. Του είπα σε παρακαλώ φύγε… Ήρθε προς το μέρος μου, με κοίταξε πολύ άγρια, έβγαλε μία κραυγή και μου έριξε μία σφαλιάρα στο πρόσωπο. Εγώ έπαθα σοκ. Προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. 10 λεπτά κρατούσα το μάγουλό μου…”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις