Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βόλος: Η στιγμή της επίθεσης κουκουλοφόρων σε μέλος της Χρυσής Αυγής μέσα στο δημοτικό συμβούλιο (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Πρωτοφανείς εικόνες βίας στο δημοτικό συμβούλιο, με τους κουκουλοφόρους να ψάχνουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και να ξεσπούν σε άλλο στέλεχος της παράταξης…

Έξι άτομα, με μαύρα ρούχα και κουκούλες για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με βάδισμα ο ένας πίσω από τον άλλο, κινήθηκαν εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, χθες το μεσημέρι, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη ειδική συνεδρίαση για το προσφυγικό και το Κέντρο Μεταναστών στην πόλη. Μέλος της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα ο περιφερειακός σύμβουλος Αρτέμης Καλούτσας δέχθηκε επίθεση με δυνατή κλοτσιά στο πρόσωπο από κουκουλοφόρους και χρειάστηκε η επέμβαση δημοτικών συμβούλων για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Με το πρόσωπο γεμάτο αίματα και ενώ η συνεδρίαση είχε διακοπεί, ο Αρτ. Καλούτσας αποχώρησε από το δημαρχείο και ακολούθησε διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι κουκουλοφόροι αρχικά αναζήτησαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου το βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος βρίσκονταν στη συνεδρίαση, αλλά λίγο πριν το «ντου» των κουκουλοφόρων είχε αποχωρήσει. Η συζήτηση στα έδρανα βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν από πόρτα της διπλανής αίθουσας εισέβαλλαν κουκουλοφόροι.

«Ηλιόπουλε πού είσαι;», φώναξε ένας από τους κουκουλοφόρους και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μέλος της Χ.Α. ρωτώντας τον τι κάνει στο χώρο. Η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου. Οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δημοτικών συμβούλων που πήγαν να τους χωρίσουν.

Δύο από τους κουκουλοφόρους βγήκαν εκτός αίθουσας, κυνηγώντας τον Αρτ. Καλούτσα, ο οποίος έπεσε κάτω και δέχθηκε δυνατή κλωτσιά στο πρόσωπο. Δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στη μέση. Οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν, ενώ ο αιμόφυρτος άντρας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διακόπηκε. Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο διάδρομο του Δημαρχείου, που είχε γεμίσει με κηλίδες αίματος από το χτύπημα που δέχθηκε ο νεαρός στο πρόσωπο.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Το απόγευμα, αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους για τον ξυλοδαρμό στο Δημαρχείο Βόλου.

Πηγή: taxydromos.gr, astraTV

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε