Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βόλος: Η βουτιά που σχεδίασε να κάνει της βγήκε «ξινή» σε παραλία

Βόλος: Η βουτιά που σχεδίασε να κάνει της βγήκε «ξινή» σε παραλία

Η γυναίκα που ετοιμαζόταν να κάνει βουτιά, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν σε παραλία που έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία…

Η ατυχία την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει βουτιά στην παραλία, την έστειλε τραυματισμένη σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Βόλος βλέπει τους τραυματισμούς σε παραλίες του νομού να αυξάνονται το φετινό καλοκαίρι με τους ναυαγοσώστες να τρέχουν καθημερινά για να βοηθήσουν.

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε το μπάνιο για μία 65χρονη γυναίκα στο Σουτραλί Αγριάς στον Βόλο, καθώς γλίστρησε και έπεσε στην ακτή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ευτυχώς στη συγκεκριμένη παραλία, που είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία βρισκόταν ναυαγοσώστρια, η οποία έσπευσε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Αυγούστου του 2023. Η 65χρονη γυναίκα ήταν έτοιμη να βουτήξει στη θάλασσα. Στο σημείο όμως που επέλεξε η ακτή ήταν ολισθηρή, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει, να χάσει την ισορροπία της και να πέσει.

Αμεσα έγινε αντιληπτή από τη ναυαγοσώστρια Όλγα Ραφαηλίδου, που έχει υπό την ευθύνη για την κάλυψη των παραλιών με γαλάζιες σημαίες του δήμου Βόλου.

Η νεαρή ναυαγοσώστρια έσπευσε αμέσως στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Μετά από την παροχή των προβλεπόμενων βοηθειών, κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις