Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος – Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: “Μου σκότωσαν μια κόρη 32 ετών – Οι εγκληματίες είναι έξω” – video

Βόλος – Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: “Μου σκότωσαν μια κόρη 32 ετών – Οι εγκληματίες είναι έξω” – video

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου, μιλάει για πρώτη φορά και προκαλεί αίσθηση. Τελευταίο αντίο για την 14χρονη που σκοτώθηκε…

Θεωρείται η βασίλισσα των λούνα παρκ. Είναι στο χώρο τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Σήμερα είναι 73 ετών. Παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που της καταλογίζουν ευθύνες για το θάνατο της 14χρονης στον Αλμυρό του Βόλου, μίλησε στο Star.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους.

Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ… Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Τελευταίο αντίο στην 14χρονη

Σε κλίμα οδύνης αναμένεται να γίνει σήμερα, Δευτέρα 02.09.2019, το απόγευμα η κηδεία της 14χρονης στον Αλμυρό η οποία έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι στο χώρο του λούνα παρκ στο παζάρι της περιοχής.

Σε λίγες ώρες αναμένεται να γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα σταλούν στους εμπειρογνόμωνες που εξετάζουν όλες τις πτυχές του δυστυχήματος.

Από θαύμα σώθηκε και η κολλητή της 14χρονης στο λούνα παρκ

Όλες οι μαρτυρίες λένε τα ίδια πράγματα για το φονικό «χαλί»: Το παιχνίδι του λούνα παρκ, από το οποίο εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε το 14χρονο κορίτσι, σε εμποροπανήγυρη του Αλμυρού. Μάλιστα από θαύμα σώθηκε η φίλη της 14χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο ίδιο μηχάνημα είχε τραυματιστεί σοβαρά και μία 9χρονη

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι στο λούνα παρκ της ίδιας γυναίκας, στο ίδιο μάλιστα μηχάνημα (!) είχε σημειωθεί το 2009 ένα σοβαρότατο ατύχημα, όταν ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών, είχε πραγματικά γλιτώσει από θαύμα, με βαρύτατους τραυματισμούς σε όλο της το σώμα!

Μάλιστα, όπως αναφέρει μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Μπουρτζίκα, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η γυναίκα τότε είχε καταδικαστεί αμετακλήτως από την ελληνική Δικαιοσύνη!

Το τι συνέβη έκτοτε για να φτάσουμε σήμερα, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, να θρηνούμε για τον χαμό ενός παιδιού, προκαλεί σοβαρά ερωτήματα τόσο για την επιχείρηση και την ιδιοκτήτρια, όσο και για τους ελέγχους που γίνονται (;) στα λούνα παρκ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις