Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Καταγγέλλουν ότι η γυναίκα που ήταν φυλακισμένη με το μωρό της για 4 χρόνια δέχεται απειλές

Βόλος: Καταγγέλλουν ότι η γυναίκα που ήταν φυλακισμένη με το μωρό της για 4 χρόνια δέχεται απειλές

Ο Βόλος παραμένει στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις για το μαρτύριο 22χρονης μητέρας. Έμενε φυλακισμένη σε σπίτι με το παιδί της, να υπομένει τα χτυπήματα του συζύγου της…

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια η 22χρονη μαζί με το παιδί της ζούσε τον απολυτό εφιάλτη στα χεριά του 28χρονου συζύγου της, που τους κρατούσε φυλακισμένους στο σπίτι – κολαστήριο στο Βόλο. Καθημερινά η άτυχη γυναίκα βίωνε τον τρόμο με τους ξυλοδαρμούς να είναι διαρκείς και ανελέητοι.

Το τέλος του Γολγοθά της έφτασε όταν για μία ακόμη φορά γειτόνισσες στις Αλυκές του Βόλου άκουσαν την 22χρονη να ουρλιάζει και κατάλαβαν ότι ο σύζυγος της ξανά την κακοποιεί. Έτσι, αποφάσισαν επιτέλους να σταματήσουν την αρρωστημένη συμπεριφορά του 28χρονου.

Ο 28χρονος συνελήφθη, αλλά η επικίνδυνη συμπεριφορά του δεν σταματά ούτε μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Μαγνήσια. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι συγγενείς του απειλούν τώρα την οικογένεια της 22χρονης να πάρει πίσω την μήνυση.

Η 22χρονη, που μαζί με την λίγων μηνών κόρη του ζευγαριού βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στο Βόλο, φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί θα την βρει και θα την σκοτώσει.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα και ότι δεν κακοποιούσε την γυναίκα του. «Δεν χτύπησα την γυναικά μου ούτε το παιδί μου. Είχαμε απλά έναν καβγά. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», ανέφερε ο 28χρονος.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ο 28χρονος θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές Βόλου για να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις