Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Το κινητό των ονείρων του έκρυβε εκπλήξεις – Έμειναν άφωνοι κατά τη διάρκεια της δίκης!

Βόλος: Το κινητό των ονείρων του έκρυβε εκπλήξεις – Έμειναν άφωνοι κατά τη διάρκεια της δίκης!

Πλήρωσε το ποσό των 220 ευρώ προκειμένου να προμηθευτεί ένα iPhone που είδε σε αγγελία ιστοσελίδας, αλλά παρέλαβε ένα δέμα που περιείχε μαντηλάκια και προστατευτικές θήκες. Αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Το περιστατικό συνέβη στις 9 Φεβρουαρίου 2015 και ο Βολιώτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Η δίκη έγινε την περασμένη Παρασκευή (30-03-2018) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με κατηγορούμενο 26χρονο κάτοικο Αχαΐας.

Η δίκη πήρε απρόβλεπτη τροπή

Εντούτοις κατά την ακροαματική διαδικασία η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, καθώς αποδείχτηκε ότι και ο κατηγορούμενος είχε πέσει θύμα απάτης και μάλιστα δεν ήταν και η πρώτη φορά.

Το Δικαστήριο απάλλαξε τον 26χρονο από την κατηγορία. Ο κατηγορούμενος αποδείχτηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και το επίδικο διάστημα είχε ανάγκη από διαρκή επιτήρηση.

Ο συνοδός του όμως φαίνεται να τον εκμεταλλεύτηκε. Κανόνισε την πληρωμή για το υποτιθέμενο κινητό που θα πουλούσε μέσω του κινητού του 26χρονου με αποτέλεσμα και να εξαπατήσει τον ανυποψίαστο Βολιώτη αλλά να εμπλέξει και σε υπόθεση απάτης έναν αθώο άνθρωπο.

Μετά την εξέλιξη αυτή το δικαστήριο διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες σε βάρος του απατεώνα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις