Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Κυνηγούσε με μηχανάκι την πρώην του – Σκηνές απείρου κάλλους με ύβρεις, φωνές και ένα σωτήριο ελιγμό

Βόλος: Κυνηγούσε με μηχανάκι την πρώην του – Σκηνές απείρου κάλλους με ύβρεις, φωνές και ένα σωτήριο ελιγμό

Περιστατικό πρωτοφανούς ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε προχθές (08-03-2021) στον Βόλο. Νεαρός Βολιώτης κυνηγούσε με το μηχανάκι να παρασύρει την πρώην σύντροφό του στο κέντρο της πόλης.

Η κοπέλα πρόλαβε να κάνει ελιγμό την τελευταία στιγμή και να γλιτώσει. Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε χθες κατά του δράστη μήνυση για απόπειρα επικίνδυνης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Δεν ήταν το μόνο περιστατικό βίας που απασχόλησε χθες τα δικαστήρια.

Στην Εισαγγελία Βόλου οδηγήθηκαν δύο άτομα, μητέρα και γιος, μετά από αλληλομηνύσεις. Και για τις δύο υποθέσεις σταμάτησε προσωρινά η διαδικασία του Αυτοφώρου, καθώς υπάρχει πρόθεση από όλες τις πλευρές για ποινική διαμεσολάβηση.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο με το πρώην ζευγάρι σημειώθηκε προχθές, όταν ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε στον δρόμο την πρώην σύντροφό του. Την ανέβασε στο μηχανάκι με σκοπό να συζητήσουν και να τα βρουν μετά από τσακωμό, όμως στη διαδρομή η γυναίκα φαίνεται ότι για κάποιο λόγο φοβήθηκε και κατέβηκε αιφνίδια από αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρώην σύντροφός της βγήκε εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εξοργισμένος άρχισε να την κυνηγά με το μηχανάκι με σκοπό να την παρασύρει, ενώ εκείνη έτρεχε πεζή. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προχώρησε στη σύλληψή του. Όμως, χθες το θύμα υποχώρησε και δεν θέλησε τελικά ο δράστης να τιμωρηθεί. Δέχτηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση.

Το δεύτερο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έγινε επίσης στον Βόλο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που υποβλήθηκαν, αφορμή του ήταν μία παρατήρηση. Η γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών μάλωσε τον γιό της επειδή καθόταν για πολύ ώρα στον υπολογιστή.

Εκείνος αντέδρασε και τελικά μάνα και γιος ήρθαν στα χέρια. Και οι δύο κρατήθηκαν στο Τμήμα μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Ωστόσο, χθες στα Δικαστήρια παρουσιάστηκαν μετανοιωμένοι και ζήτησαν ποινική διαμεσολάβηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις