Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βόλος: Με Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Βόλος: Με Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

«Μετά από μία πολύ δύσκολη στιγμή για 30  – 40 μέρες που βιώσαμε στην πόλη μας, καταφέραμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε την πόλη μας» είπε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον κόσμο, λίγο πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το εντυπωσιακό άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βόλο, έγινε φέτος με Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο, που ανέλαβαν το μελωδικό κομμάτι της εκδήλωσης ενώ το κοινό καλωσόρισε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος και φυσικά, ήταν εκείνος που πάτησε το κουμπί για το άναμμα του δέντρου.

«Καταφέραμε να ξαναγιορτάσουμε, να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης, ένα μήνυμα χαράς σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο ότι ο Βόλος είναι εδώ. Οι πολίτες είναι εδώ και περιμένουμε να φιλοξενήσουμε χιλιάδες κόσμου την περίοδο των εορτών» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στους Βολιώτες που πέρασαν τεράστια δοκιμασία με τις πλημμύρες πριν από λίγο καιρό. 

Πριν το άναμμα του δέντρου και το live των δύο καλλιτεχνών, το κοινό απόλαυσε ένα εορταστικό σόου με χορευτές και ακροβάτες, με παρουσιαστή τον Σωτήρη Πολύζο.

Όσο για τους δημοφιλής τραγουδιστές, έφτασαν στο χώρο της εκδήλωσης με φουσκωτό σκάφος από τη θάλασσα…

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις