Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: «Μου βίαζε την κόρη μπροστά στο 9χρονο παιδί μου» – Η 18χρονη αποκάλυψε την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε

Βόλος: «Μου βίαζε την κόρη μπροστά στο 9χρονο παιδί μου» – Η 18χρονη αποκάλυψε την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε

Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για το έγκλημα. Ο πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο και φερόμενο ως βιαστή της 18χρονης σήμερα κόρης του, μίλησε για τη δολοφονία και όχι μόνο…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το έγκλημα και τις αποκαλύψεις που συντηρούν το θέμα ψηλά στην επικαιρότητα. Ο 50χρονος πατέρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του κουνιάδου του, μίλησε για τους βιασμούς της 18χρονης σήμερα κόρης του και ισχυρίστηκε ότι πολλές φορές οι σεξουαλικές κακοποιήσεις σημειώνονταν μπροστά στον 9χρονο γιο του. «Χρειάζεται και εκείνος υποστήριξη» ανέφερε σχετικά. Επιβεβαίωσε ότι λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, η κόρη του – θύμα συστηματικής κακοποίησης – έκανε απόπειρα αυτοκτονίας που αποκάλυψε σε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου που σπουδάζει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του, στον ανακριτή, η 18χρονη κόρη του έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτή την ευαίσθητη πτυχή του όλου θέματος, φέρεται να αποκάλυψε στον πατέρα μια καθηγήτρια της κοπέλας στο Πανεπιστήμιο που σπουδάζει. Στην συγκεκριμένη η 18χρονη είχε εξομολογηθεί το μαρτύριο που ζούσε.

Μάλιστα, στις 8 Ιανουαρίου 2024, λίγες ημέρες πριν το φονικό στην Αγριά Βόλου, διαπιστώθηκε από ψυχίατρο ότι η 18χρονη πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς αλλά και εκβιασμούς, ενώ το πόρισμα αναφέρει ότι πρέπει να παρακολουθείται σε καθημερινή βάση και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Το thenewspaper.gr αποκαλύπτει όσα ο 50χρονος άνδρας φέρεται να είπε στον ανακριτή του Βόλου κατά τη διάρκεια της απολογίας του. «Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν μπροστά και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι 9 ετών και το οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου.

Ανησυχώ πολύ για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι την αντίδραση του, όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι» είπε ο δράστης. Ο 50χρονος ζήτησε να τεθεί υπό ψυχολογική παρακολούθηση και το ανήλικο παιδί του.

Ο πατέρας της 18χρονης ισχυρίστηκε ότι είναι η μοναδική πηγή εισοδήματος για την οικογένεια του, αφού μόνο εκείνος εργάζεται για να πληρώνει τις σπουδές των παιδιών του, αλλά και τα έξοδα της οικογένειας. Να σημειωθεί ότι με τη δεύτερη σύζυγό του, μετά το έγκλημα έχει δημιουργηθεί τεράστια απόσταση, αφού δεν τον υποστήριξε, αλλά πήρε το μέρος του αδερφού της, που φέρεται να βίαζε την κόρη του 50χρονου από τον πρώτο του γάμο.

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά» είπε ο 50χρονος. Να σημειωθεί ότι βρίσκεται προσωρινά ελεύθερος μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, αλλά την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου εντός 3 ημερών.

Χθες στο Live News ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον 50χρονο πατέρα, ανέφερε ότι περισσότερα από είκοσι μηνύματα επιβεβαιώνουν όσα διηγήθηκε το κορίτσι για τους βιασμούς και τους εκβιασμούς.

«Έκριναν ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος, γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος για την κοινωνική ειρήνη», είπε ο κ. Κούγιας. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, τα παραπάνω σε συνδυασμό με την κατάθεση της 18χρονης, της καθηγήτριας, αλλά και της ψυχολόγου που την επισκέφτηκε, οδήγησαν τον ανακριτή στο να αποφασίσει να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις