Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Μπήκε στο αυτοκίνητο επιχειρηματία και τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές – Στη φυλακή ο δράστης

Βόλος: Μπήκε στο αυτοκίνητο επιχειρηματία και τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές – Στη φυλακή ο δράστης

Η επίθεση στον επιχειρηματία σημειώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Βόλος περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς για την ώρα ακούγονται δύο διαφορετικές εκδοχές…

Στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης οδηγήθηκε χθες (21-06-2022) μετά την απολογία του στον ανακριτή ένας 43χρονος με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι πέταξε έξω από το αυτοκίνητό του, με κλωτσιές, έναν 60χρονο επιχειρηματία.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που τον Απρίλιο εισέβαλε στο σπίτι ενός 76χρονου και του ζητούσε τα κλειδιά του δικύκλου του. Μετά την άρνηση για την παράδοση των κλειδιών τον ξυλοκόπησε και του έκλεψε μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Τότε, ο 43χρονος που δηλώνει μισθοφόρος – πολεμιστής σε Ουκρανία και Σομαλία, είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Χθες στον ανακριτή εμφανίστηκε αμετανόητος και είπε πως είχε διαφορές με τον 60χρονο επιχειρηματία, πράγμα που αρνείται το θύμα. Ο 60χρονος υποστηρίζει πως ο 43χρονος του παρουσίασε δήθεν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές και εκείνος απαίτησε να πάνε στην αστυνομία για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τότε του επιτέθηκε μέσα στο αμάξι και τον πέταξε έξω.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στη συνέχεια έκατσε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις