Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βόλος: Ο διασυρμός ενός αθώου σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – Το μεγάλο λάθος και η αποκάλυψη της αλήθειας!

Βόλος: Ο διασυρμός ενός αθώου σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – Το μεγάλο λάθος και η αποκάλυψη της αλήθειας!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η σύλληψη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας είχε πάρει διαστάσεις. Ο Βόλος συζητούσε για τον πρωταγωνιστή της, που βρέθηκε στο εδώλιο…

Ο Βόλος συζητάει για την υπόθεση, με τον πρωταγωνιστή της να σέρνεται στα δικαστήρια για παιδική πορνογραφία και αποδεικνύεται πως τελικά είναι αθώος. Αθωωτική λοιπόν λόγω αμφιβολιών ήταν χθες η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για έναν 50χρονο Βολιώτη που είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2016 και είχε πάρει διαστάσεις στην τοπική κοινωνία.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε ταυτοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση του κατηγορούμενου, εναντίον του οποίου είχε σχηματίσει δικογραφία για δημοσιοποίηση μέσω ιστοσελίδας δύο αρχείων που απεικόνιζαν την κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού.

Εντούτοις, κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι η μετάδοση αρχείων πορνογραφικού περιεχομένου έγινε από άλλο ρούτερ και όχι του κατηγορουμένου, δηλαδή διαπράχθηκε από άγνωστο δράστη που παραβίασε τον κωδικό του 50χρονου. Διατηρώντας σοβαρές αμφιβολίες για την ενοχή του 50χρονου, το δικαστήριο τον απάλλαξε από την κατηγορία και τον έκρινε αθώο.

Όλο αυτό το διάστημα ο 50χρονος υποστήριζε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση και έκανε λόγο για διασυρμό. Αποδείχθηκε πως είχε δίκιο, με την αυλαία της υπόθεσης να πέφτει και ο ίδιος να επιστρέφει σπίτι του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω τα όσα έζησε.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις