Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Ο Κάμελ επέστρεψε με επίθεση σε μητέρα δύο παιδιών – Η ανάρτηση μετά τον τρόμο

Βόλος: Ο Κάμελ επέστρεψε με επίθεση σε μητέρα δύο παιδιών – Η ανάρτηση μετά τον τρόμο

O περιβόητος Κάμελ αποφυλακίστηκε και σκόρπισε τον τρόμο σε μια μητέρα δύο παιδιών. Ο Βόλος ξανά στο επίκεντρο για ένα θέμα που σέρνεται τα τελευταία χρόνια, χωρίς να δίνεται λύση…

Ο Κάμελ άρχισε να απασχολεί πριν από 5 χρόνια αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται. Ένα άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα συνεχίζει να βάζει στο στόχαστρο περαστικούς και κυρίως γυναίκες, τις οποίες αιφνιδιάζει με το μαχαίρι που κρατάει. Τελευταίο του θύμα μια γυναίκα που χθες δέχτηκε επίθεση, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος με ανθρώπους κάθε ηλικίας να αναρωτιούνται αν πρέπει πρώτα να σημειωθεί κάποιο έγκλημα, για να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα.

Μία νεαρή μητέρα κατήγγειλε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023, ότι δέχτηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από τον περιβόητο Κάμελ. «Μανούλες πολύ μεγάλη προσοχή στην Ρ. Φεραίου το πρωί 7.15 πήγαινα στην δουλειά μου, βρέθηκε μπροστά μου ο Κάμελ με μαχαίρι και φώναζε θα σε σκοτώσω. Του λέω με κλάματα μην με πειράξεις έχω δύο παιδιά. Για καλή μου τύχη περνούσε ένας άστεγος και με βοήθησε. Εύχομαι καμία μανούλα να μην περάσει την λαχτάρα που πέρασα εγώ σήμερα, προσέχετε πολύ. Προσωπικά είδα το βλέμμα του έχω πάθει σοκ, προσέχετε πολύ».

Σημειώνεται πως ο Κάμελ αποφυλακίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τις φυλακές Λάρισας και κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος στους δρόμους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Ο 39χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών τον Ιούνιο γιατί κινήθηκε απειλητικά προς το μόλις 16 μηνών παιδάκι και τον 30χρονο πατέρα του στην Ερμού και αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε τα 3/5 της ποινής του.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών, καθώς επιτίθεται με βενζίνη. Μολονότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος, έχει εξεταστεί από ψυχίατρους, που έχουν αποφανθεί ότι δεν χρήζει νοσηλείας και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το 2018 καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 21χρονης τότε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων. Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτισε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 60 ημερών, για να εκτίσει ποινή 20 ημερών και να αποφυλακιστεί τον Ιανουάριο του 2021. Θύμα του περιβόητου Κάμελ είχε μιλήσει στο Live News για την επίθεση που είχε δεχτεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις