Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα – Η απίστευτη αντίδραση του οδηγού μετά την καταδίωξη!

Βόλος: Οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα – Η απίστευτη αντίδραση του οδηγού μετά την καταδίωξη!

Απίθανες καταστάσεις με ένα αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα και να συνεχίζει. Οι αστυνομικοί που έπαιρναν μέρος στην καταδίωξη, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου χθες (23-12-2018) κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ένας μεσήλικας. Η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έγινε νωρίς το απόγευμα όταν ακόμα το επίμαχο όχημα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και κατευθυνόταν προς τον Βόλο.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που το αυτοκίνητο ξεκινούσε την τρελή του πορεία, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τρακάροντας άλλα οχήματα στον δρόμο, σταθμευμένα και εν κινήσει!

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Άμεσης Δράσης τον σταμάτησαν!

Η σύλληψη και οι αντιδράσεις του οδηγού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη. Θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο!

Από την «τρελή» πορεία του ΙΧ, ζημιές υπέστησαν είκοσι οχήματα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στην Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις