Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Πάλι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα – Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Βόλος: Πάλι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα – Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Νέα διακοπή στην ηλεκτροδότηση μεγάλων τμημάτων της πόλης του Βόλου. Η διακοπή έγινε λίγες ώρες μετά το χθεσινοβραδινό μπλακ – άουτ.

Στη 1:30 το μεσημέρι της Τρίτης (22.03.2022) μεγάλες περιοχές του Βόλου έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, κυρίως στα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, προς την Αγριά, τα Κάτω Λεχώνια, τα Άνω Λεχώνια, τα Πλατανίδια και μέχρι το Μαλάκι.

Η νέα διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε εστιατόρια, καφετέριες, πρατήρια υγρών καυσίμων, ξενοδοχεία, φωτεινούς σηματοδότες, εκτός από τα χιλιάδες νοικοκυριά που έχουν μείνει και πάλι χωρίς ρεύμα.

Τα ίδια προβλήματα δημιουργήθηκαν και το βράδυ της Δευτέρας (21.03.2022) ακόμη και στο κέντρο του Βόλου, αλλά και σε περιοχές όπως τμήματα της Νέας Ιωνίας, στα Παλαιά, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νεάπολη, στη Νέα Δημητριάδα και σε όλα τα προάστια προς το παραλιακό μέτωπο, όταν παρουσιάσθηκε σοβαρή βλάβη στο δίκτυο και έσπευσαν συνεργεία της ΔΕΗ σε υποσταθμό προς την Άλλη Μεριά για αποκατάσταση της βλάβης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ η νέα διακοπή έγινε για την επανατροφοδότηση των γραμμών, μετά την αποκατάσταση της μεγάλης χθεσινοβραδινής βλάβης, στην κανονική τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις