Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Παραλίγο τραγωδία για ένα κούτσουρο – Τον χτύπησε με τσεκούρι μετά από άγριο καυγά!

Βόλος: Παραλίγο τραγωδία για ένα κούτσουρο – Τον χτύπησε με τσεκούρι μετά από άγριο καυγά!

Η επίθεση με τσεκούρι έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων. Άναυδος ο Βόλος από την αιτία του επεισοδίου…

Παρ΄ολίγον τραγωδία χθες το μεσημέρι (06-02-2018) στο πάρκο των Αλυκών στο Βόλο. Στο κέντρο των Αλυκών και μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, 66χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος μετά από χτύπημα με τσεκούρι που δέχθηκε, για ένα κούτσουρο!

Ως δράστης της επίθεσης κατηγορείται 58χρονος ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε με το τσεκούρι τον 66χρονο στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άνδρες διεκδικώντας κούτσουρα που υπήρχαν σε σημείο του πάρκου των Αλυκών, τα οποία προέρχονται από κλάδεμα δέντρων από συνεργεία του Δήμου και διατίθενται δωρεάν στους πολίτες.

Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 66χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή. Ο 58χρονος συνελήφθη, κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις