Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βόλος: Παραμένει στη φυλακή ο περιβόητος Κάμελ – Τι υποστήριξε για τις επιθέσεις που του καταλογίζονται

Βόλος: Παραμένει στη φυλακή ο περιβόητος Κάμελ – Τι υποστήριξε για τις επιθέσεις που του καταλογίζονται

Ο 39χρονος Κάμελ έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τη δράση του και τις επιθέσεις σε γυναίκες στον Βόλο. Στη φυλακή βρέθηκε μετά την καταγγελία που έκανε πατέρας ενός μωρού…

Στη φυλακή παραμένει ο «Κάμελ», ο άντρας που έγινε φόβος και τρόμος για γυναίκες στον Βόλο, καθώς έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για επιθέσεις ακόμα και με βενζίνη. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου εκδικάστηκε η έφεση της ποινής που του είχε επιβληθεί γιατί παρενόχλησε πατέρα που είχε μαζί το παιδί του σε καρότσι, σε κεντρική πλατεία του Βόλου.

Ο πατέρας κατήγγειλε ότι ο Κάμελ τον πλησίασε απειλητικά και του ζητούσε να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ σύμφωνα με τον καταγγέλοντα έβγαλε από την τσέπη του ένα αιχμηρό αντικείμενο και στο άλλο χέρι κρατούσε ένα μπουκάλι.

Η αστυνομία ωστόσο δεν βρήκε πάνω στον Κάμελ αιχμηρό αντικείμενο και το μπουκάλι όπως διαπιστώθηκε είχε μέσα πορτοκαλάδα. Ο 39χρονος Κάμελ είπε στην απολογία του πως πήγε και ενόχλησε τον πατέρα ζητώντας του να καλέσει ασθενοφόρο για να πάρουν στο Νοσοκομείο έναν 70χρονο που είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και κοιμόταν στο διπλανό παγκάκι.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, είπε πως δεν έπιασε το καρότσι και αρνήθηκε πως επιτέθηκε στον 30χρονο. Καταδικάστηκε και χθες σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, όπως ακριβώς και πρωτόδικα.

Επίσης καταδικάστηκε σε 12 μήνες για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης εναντίον δύο γυναικών που τον κατήγγειλαν ότι έτρεξε πίσω από το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις