Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Πέθανε πρόωρα ο Άκης Σαμαρτζής – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο – Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του [pics]

Βόλος: Πέθανε πρόωρα ο Άκης Σαμαρτζής – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο – Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του [pics]

Ο Άκης Σαμαρτζής άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 51ος ετών. Απαρηγόρητοι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι…

Ο Ακης Σαμαρτζής, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού “Ακρόαμα” και ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε χθες πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων.

Ο Ακης Σαμαρτζής υπέστη το περασμένο Σάββατο (10-03-2018) καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να σταθεροποιηθεί και να μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Δυστυχώς όμως δεν άντεξε και χθες περίπου στις 14.00 το μεσημέρι, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την δημοσιογραφική οικογένεια του Βόλου και την τοπική κοινωνία όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Ο Ακης Σαμαρτζής ήταν παντρεμένος. Στις 15.30 το μεσημέρι, η οικογένεια, οι συνεργάτες, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον Άκη Σαμαρτζή.

Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, στις 3.30 το μεσημέρι, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 15.00.

Άκης Σαμαρτζής: Θλίψη για τον θάνατό του

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του αναφέρει: “Θλίψη και οδύνη σκόρπισε το άγγελμα του θανάτου του Άκη Σαμαρτζή.

Άνθρωπος της ελεύθερης ραδιοφωνίας και γνωστός επιχειρηματίας, ευτύχησε να έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες στο Βόλο. Ο άδικος θάνατος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του Άκη.

Προσέφερε πολλά στην ελεύθερη ραδιοφωνία και στην τοπική ενημέρωση με το Ράδιο Ακρόαμα. Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Δάκρυα στον Βόλο για τον Άκη Σαμαρτζή

Οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βόλου Ιωάννης Λαϊνας και Αχιλλέας Καλυβιώτης σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας, ολόψυχα στην οικογένεια για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Σαμαρτζή, φίλου μας και ιδιοκτήτη του ράδιο Ακρόαμα”.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις