Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Πνίγηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη του – Συγκλονίζει η απίστευτη τραγωδία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να ουρλιάζει. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο πατέρα στη ζωή…

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 88χρονος από τον Βόλο, όταν πνίγηκε στην προσπάθειά του να φάει ένα μανταρίνι, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη του. Μέσα σε συνθήκες σύγχυσης, η κόρη του 88χρονου που ήταν η οδηγός, μετέφερε τον πατέρα της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά ήταν ήδη νεκρός, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί. Στην σορό θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 88χρονου, με τους στενούς του συγγενείς να παραμένουν συγκλονισμένοι. 

Τραγωδία με προσφυγόπουλο που πνίγηκε

Μια πραγματική τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή (23.10.2016) στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη. Παιδάκι 18 μηνών, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, έπεσε σε πισίνα που είχε γεμίσει νερό μετά την έντονη βροχόπτωση και πνίγηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έγκυος μητέρα του δεν γνωρίζει πως το παιδί της είναι νεκρό!

Είναι άγνωστο ακόμα υπό ποιες συνθήκες το παιδάκι έπεσε στην πισίνα. Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής. Θα δείξει αν ο θάνατος του 18μηνου παιδιού οφείλεται σε πνιγμό ή σε χτύπημα από την πτώση. Μόλις εθελοντές που βρίσκονταν στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας το είδαν, προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης αλλά εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η μητέρα του βρέφους, η οποία είναι ετοιμόγεννη, μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Μαρτυρίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι το παιδί της είναι νεκρό. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ, κατά πάσα πιθανότητα το παιδί ξέφυγε της προσοχής των γονιών του. Το άτυχο παιδάκι και οι γονείς του είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Συρία μαζί με άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της Μυρσίνης, από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί. Το τραγικό περιστατικό κατέδειξε την απουσία μόνιμου γιατρού από το κέντρο φιλοξενίας στη Μυρσίνη, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι πρόσφυγες που μένουν εκεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε