Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Σακάτεψε στο ξύλο τον πατέρα του – Επίθεση σε γραφείο με πλάστη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επισκέφτηκε τον πατέρα του για να του ζητήσει κάτι που ήθελε και όταν εκείνος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του, πήρε μία ξύλινη ράβδο, εν είδει πλάστη, από το γραφείο του και πλέον εκτός εαυτού άρχισε να τον χτυπά αλύπητα. Ο 23χρονος Βολιώτης…

χτυπούσε με τη ράβδο τον πατέρα του σε διάφορα σημεία του σώματός του, στη μέση, στο κεφάλι και δεν σταμάτησε παρά μόνο, όταν κατέφθασαν στο γραφείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου. Το περιστατικό συνέβη προχθές, γύρω στις 19.30 το απόγευμα και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Κόσμος που περνούσε έξω από το ισόγειο γραφείο που είχε θέα στο δρόμο, αλλά και το προσωπικό του επαγγελματία, πανικοβλήθηκε.

Επί τόπου κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου. Προς τραγική διαπίστωση της Αστυνομίας, ο δράστης ήταν ο γιος του επαγγελματία. Ο πατέρας του νεαρού, ηλικίας 61 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς έφερε τραύματα από τα χτυπήματα.

Δεν ζήτησε ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, την ποινική δίωξη του γιού του. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Ηταν φοβερά στεναχωρημένος και ταραγμένος, αλλά δεν ήθελε και την τιμωρία του παιδιού του. Ωστόσο, το αδίκημα των ενδοοικογενειακών σωματικών βλαβών διώκεται αυτεπάγγελτα. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σχημάτισε δικογραφία κατά του 23χρονου για σωματικές βλάβες.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε