Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βόλος: Σπαραγμός για τον θάνατο του χαμογελαστού δασκάλου – Πέθανε λίγο πριν βγει στη σύνταξη (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ο 52χρονος δάσκαλος αφήνει πίσω τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί του…

Την απώλεια ενός αγαπημένου μέλους της θρηνεί η εκπαιδευτική οικογένεια της Μαγνησίας. Ο δάσκαλος Γιώργος Ντούσιας, έφυγε χθες σε ηλικία μόλις 52 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους του.

Ο 52χρονος δάσκαλος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, που οφείλονταν στο γεγονός ότι ήταν υπέρβαρος. Πέρυσι υπηρέτησε σύμφωνα με πληροφορίες στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Τον τελευταίο ένα χρόνο περίμενε να βγει η σύνταξή του. Δεν πρόλαβε όμως να τη χαρεί. Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τον ανήλικο γιο του.

Οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το δάσκαλο που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. «Ηταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός και ευδιάθετος άνθρωπος. Πάνω απ’ όλα όμως αγωνιστής της ζωής, που δεν το έβαλε ποτέ κάτω», αναφέρει ο πρώην συμμαθητής και συνάδελφός του Αποστόλης Ριζόπουλος.

Ο Γιώργος Ντούσιας, αγαπούσε τη δουλειά του, τη θεωρούσε λειτούργημα και φρόντιζε να εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις του και να τις μεταδίδει στους μαθητές του. Διάβαζε πολύ, ήταν γνωστός στην εκπαιδευτική οικογένεια για τις πολύπλευρες γνώσεις του και ειδικά στην ιστορία, ενώ παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Ανω Λεχώνια.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε