Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Βόλος: Στο νοσοκομείο δύο 17χρονα παιδιά που κατανάλωσαν χάπια σε σχολείο, τους βρήκαν σε άθλια κατάσταση στην αυλή

Βόλος: Στο νοσοκομείο δύο 17χρονα παιδιά που κατανάλωσαν χάπια σε σχολείο, τους βρήκαν σε άθλια κατάσταση στην αυλή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τα δύο 17χρονα παιδιά που κατανάλωσαν χάπια και βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση σε σχολείο της πόλης. Μάχη με το χρόνο έδωσαν οι διασώστες…

Ο Βόλος περιμένει να μάθει όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα, με δύο ανήλικα παιδιά να μεταφέρονται σε νοσοκομείο, από τα χάπια που κατανάλωσαν. Οι γιατροί έδωσαν μάχη και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο της πόλης αναστατώθηκε, καθώς στο σχολείο που βρέθηκαν οι δύο ανήλικοι, έφτασε ασθενοφόρο και οι διασώστες τους μετέφεραν στα χέρια των γιατρών.

Τα δύο δύο 17χρονα παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τη 01:30 τη νύχτα, σε κακή κατάσταση, σε προαύλιο σχολείου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το 17χρονο αγόρι και μία συνομήλικη φίλη του είχαν καταναλώσει χάπια για άγνωστο λόγο και εντοπίστηκαν στην αυλή σχολικού συγκροτήματος της οδού Κύπρου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τα δύο άτομα και τα μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου. Την υπόθεση ερευνά η τοπική Αστυνομία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις