Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Συνελήφθη 80χρονος ιερέας που προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη

Βόλος: Συνελήφθη 80χρονος ιερέας που προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας 80χρονος ιερέας συνελήφθη στον Βόλο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο παπάς είχε τη συγκατάθεση της μητέρας της 11χρονης!

Ο 80χρονος ιερέας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση έπεισε την 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία να αγγίζει την 11χρονη κόρη της έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παπάς διατηρούσε ερωτική σχέση με τη μητέρα του παιδιού.

Τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί

Αστυνομικός εντόπισε τον ιερέα, που τελεί σε επ’ αόριστον αργία, να κινείται στο κέντρο της πόλης με την 30χρονη και το 11χρονο κορίτσι.

Λίγο αργότερα η 30χρονη μητέρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και κατευθύνθηκαν στην παραλία του Αναύρου. Ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις και ο ιερέας συνελήφθη πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Ο παπάς, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Οι λόγοι για τους οποίους ο ιερέας βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή: magnesianews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις