Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Συνελήφθη τσαντάκιας για 9 κλοπές μέσα σε μία εβδομάδα

Βόλος: Συνελήφθη τσαντάκιας για 9 κλοπές μέσα σε μία εβδομάδα

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά τις διαπιστώσεις για τον 30χρονο. Ο τσαντάκιας συνελήφθη από αστυνομικούς που κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δράσης του…

Ο τσαντάκιας είχε υποσχθεί να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αλλά δεν το έκανε. Συνέχισε την παράνομη δράση του και έγινε εφιάλτης για γυναίκες – και όχι μόνο – στην πόλη του Βόλου. Πλέον παίρνει το δρόμο για τη φυλακή, με τον ίδιο να ζητάει συγγνώμη από τα θύματά του και να υποστηρίζει πως τα χτυπήματα έγιναν για να εξασφαλίζει χρήματα για τις δόσεις του.

Φόβος και τρόμος για ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούσαν στον δρόμο είχε γίνει ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα έκλεψε 9 τσάντες και είδη από ένα περίπτερο, ενώ κινούνταν με κλεμμένο μηχανάκι. Τελικά, θα καταλήξει στην φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, διότι την προηγούμενη μέρα έκλεψε δύο τσάντες γυναικών, ενώ από το ταμείο περιπτέρου βούτηξε ποσό 200 € και διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με κλεμμένο δίκυκλο. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα έκλεψε επτά τσάντες γυναικών που περπατούσαν στον δρόμο. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, γιατί είναι χρήστης, κάτι που ωστόσο δεν έκανε και συνέχισε τις κλοπές.

Το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου ο 30χρονος, προσέγγισε πεζός 58χρονη γυναίκα και έκλεψε την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 €, ένα κινητό τηλέφωνο, γυαλιά, κλειδιά και τραπεζική κάρτα.

Επίσης, την ίδια μέρα, άρπαξε την τσάντα γυναίκας οδηγού δικύκλου, σταματώντας σε σηματοδότηση δίπλα της με το κλεμμένο μηχανάκι κλέβοντας μικροπράγματα όχι μεγάλης αξίας και αργότερα μπήκε σε κατάστημα ειδών περιπτέρου και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 200 €, αφού ο υπάλληλος ήταν απασχολημένος.

Ακόμη απασχόλησε ξανά τις αρχές για κλοπές στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά και παλιότερα, όταν έστειλε γυναίκα στο Νοσοκομείο, στην προσπάθειά του να της πάρει την τσάντα.

Από τις περιγραφές των γυναικών, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τετάρτη και χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπής κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι το έκανε για να εξασφαλίσει τη δόση του, γιατί είναι εξαρτημένος από ναρκωτικά. Με απόφαση του ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, ο 30χρονος προφυλακίστηκε μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο Κακουργημάτων.

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις