Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: «Τα ναρκωτικά με έκαναν δολοφόνο» – Τι έδωσε ο δράστης του εγκλήματος στους αστυνομικούς

Βόλος: «Τα ναρκωτικά με έκαναν δολοφόνο» – Τι έδωσε ο δράστης του εγκλήματος στους αστυνομικούς

Κατακρεούργησε τη νονά του με 42 μαχαιριές και την σκότωσε, σε ένα έγκλημα που πάγωσε τον Βόλο και ολόκληρη τη χώρα. Ο δράστης μίλησε στους αστυνομικούς, μετά την παράδοσή του…

Ο δράστης που σκότωσε την 75χρονη νονά του, την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της στην λεωφόρο Καζανάκι στη Νέα Ιωνία, παραδόθηκε χθες Δευτέρα λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ στην αστυνομία και φέρεται να δήλωσε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την στιγμή της δολοφονίας. Για να ενισχύσει την δήλωσή του, παρέδωσε στους αστυνομικούς, ένα νάιλον σακουλάκι με υπολείμματα λευκής ουσίας.

Ο 39χρονος μετέβη με το μηχανάκι του στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ενώ σήμερα μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. 

Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης γυναίκας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει 42 μαχαιριές από αντικείμενο μικρό, αιχμηρό – όχι απαραίτητα αντικείμενο σπιτιού – σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται την Πέμπτη μεταξύ 12.00 – 14.00 το μεσημέρι. Η κηδεία της άτυχης 75χρονης έχει οριστεί για σήμερα στις 11:00 στο Κοιμητήριο «Κούκος».

Ο φερόμενος ως δράστης, φέρεται ότι δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, μέσα στο διαμέρισμά της και ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν ο 47χρονος γιος του θύματος, άτομο με κινητά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Στην συνέχεια την οδήγησε στο υπόγειο και μετά γύρισε στο σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις