Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Τα χαστούκια της μάνας στο σχολείο άναψαν φωτιές – Έλαμψε η αλήθεια στο δικαστήριο!

Βόλος: Τα χαστούκια της μάνας στο σχολείο άναψαν φωτιές – Έλαμψε η αλήθεια στο δικαστήριο!

Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια προσευχής σε σχολείο του Βόλου, έφτασαν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Κατηγορούμενη μια 40χρονη μητέρα…

Σύρθηκε σε αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι χαστούκισε τον γιο της και ότι απείλησε τα παιδιά, αλλά μετά τη δίκη της σε δεύτερο βαθμό αποδείχθηκε αθώα. Συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου απάλλαξε από τις κατηγορίες 40χρονη Βολιώτισσα, που κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και απειλή τον Οκτώβριο του 2015.

Αν και το πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταδικάσει τη 40χρονη σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την έφεσή της, αποφάσισε ότι είναι αθώα. Μάρτυρας που ήταν παρούσα στο καταγγελλόμενο επεισόδιο βεβαίωσε ότι η 40χρονη όχι μόνο δεν άσκησε βία στον γιο της στο σχολείο στην ώρα προσευχής, αλλά απλώς κοιτούσε τα παιδιά της και μάλιστα από μακριά.

Η ίδια η 40χρονη απολογούμενη επέμεινε στην αθωότητά της. «Δεν έκανα τίποτα, είναι ψέματα. Δεν τα πλησίαζα τα παιδιά στο σχολείο. Δεν τα βλέπω ακόμη και σήμερα» είπε η κατηγορούμενη. Από την ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο πείστηκε για την αθωότητα της 40χρονης και την απάλλαξε από τις κατηγορίες.

Εξάλλου και ο πρώην σύζυγός της κατηγορουμένης, ένας 42χρονος Βολιώτης, εξεταζόμενος ως μάρτυρας έπεσε σε αντιφάσεις. Μάλιστα, ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους μόλις στις 12 Οκτωβρίου 2017 από το Τριμελές Εφετείο Λάρισας για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις