Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Την απειλούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Βόλος: Την απειλούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες άλλα που έχουν συμβεί από τις αρχές του χρόνου. Θύμα μια νεαρή γυναίκα στον Βόλο, την οποία ο σύντροφός της απειλούσε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. 

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής μια 26χρονη μητέρα στον Βόλο – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ – έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αφού ο 36χρονος σύντροφός της απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Ο 36χρονος, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους, χτύπησε την 26χρονη στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε και στο πόδι, πιθανότατα – σύμφωνα με το gegonota.news – από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Την Δευτέρα (08.08.2022) ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Όπως η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε, μέχρι τώρα τον συγχωρούσε για τα βίαια ξεσπάσματα θεωρώντας ότι θα σταματήσουν με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων τους. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Με πληροφορίες από gegonota.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις