Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Τον σκότωσε το τρένο – Συγκλονίζει ο θάνατος του επιχειρηματία Βασίλη Γαρυφάλλου σε διάβαση (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Σπαραγμός για τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία, πατέρα δύο παιδιών – Συγκλονιστικές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας…

Tραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα, ο 47χρονος Βασίλης Γαρυφάλλου, επιχειρηματίας, σύζυγος της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Βόλου Ιωάννας Καντά, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος. Το τραγικό δυστύχημα έγινε σε αφύλακτη διάβαση, στο ύψος του Πλατυκάμπου, έξω από τη Λάρισα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σφηνωθεί κυριολεκτικά κάτω από το τρένο, που ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα μετά. Η είδηση προκάλεσε παγωμάρα στο Βόλο και ειδικότερα στους κύκλους της Δικαιοσύνης και το δικηγορικό κόσμο. Ο άτυχος επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, τα στοιχεία του οποίου έγιναν γνωστά αργά την Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1997 με έδρα την Καβάλα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε πίσω από το νέο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και ήταν σφοδρή σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και επιβάτες της αμαξοστοιχίας που ταξίδευαν προς Βόλο. Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο χώρο του δυστυχήματος, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο οδηγό του Ι.Χ. καθώς είχε χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Συγκλονισμένοι οι Β.Θ. και Γ.Ζ., επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρισα προς Βόλο,  τόνιζαν πως το τρένο αμέσως μετά τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκε πάνω στις ράγες, ενώ ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας δεν τραυματίστηκε.

Οι ίδιοι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες, παρακολουθούσαν από τα παράθυρα των βαγονιών τις απεγνωσμένες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας μαζί με τους άνδρες του ΕΚΑΒ να κόψουν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό από το αυτοκίνητο το οποίο είχε κυριολεκτικά «σφηνωθεί» κάτω από την αμαξοστοιχία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από το σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας με προορισμό το Βόλο. Ωστόσο εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος το δρομολόγιο διακόπηκε. Οι επιβάτες για Βόλο επέστρεψαν στη Λάρισα όπου επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΟΣΕ με το οποίο επέστρεψαν τελικά στο Βόλο στις 10 περίπου το βράδυ.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε