Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Τους έδειρε γιατί τον ενοχλούσε η γυμναστική – Καταδικάστηκε από το δικαστήριο

Βόλος: Τους έδειρε γιατί τον ενοχλούσε η γυμναστική – Καταδικάστηκε από το δικαστήριο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Έναν άνδρα και μια γυναίκα γείτονές του σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου,  κατηγορούταν ότι έδειρε ένας 61χρονος, επειδή τον ενοχλούσε ο… θόρυβος όταν έκαναν γυμναστική στο διαμέρισμα που έμεναν!

Το αποτέλεσμα ήταν να κριθεί ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 31 Μαρτίου 2020, όταν είχε ξεκινήσει το lockdown, στην είσοδο της πολυκατοικίας επιτέθηκε σε 46χρονη γυναίκα την έσπρωξε στον τοίχο, της έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο, ενώ της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Επίσης την έσπρωξε με δύναμη στα κάγκελα της πολυκατοικίας και της έριξε άλλα δύο χτυπήματα με τον αγώνα στο πρόσωπο, προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε ο συγκάτοικος της γυναίκας, 49 χρονών, πλησίασε και ο κατηγορούμενος πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον έσπρωξε στα σκαλιά της πολυκατοικίας και τον χτυπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του θλαστικό ρεύμα στο κεφάλι, εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ του κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο όπως διαβάζουμε στο magnesianews.gr

Ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με το ζευγάρι, γιατί έκαναν θόρυβο, την ώρα που έκαναν γυμναστική στο διαμέρισμά τους και ο άνδρας ενοχλούταν.
Επιπλέον ο κατηγορούμενος είπε σε ηλικιωμένη γειτόνισσά του και στη γυναίκα που την προσέχει που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, ότι ο άνδρας που χτύπησε, ήταν ψυχοπαθής με χαρτί ψυχίατρου και η ίδια θα πεθάνει από το κρύο γιατί δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα.

Συγκατηγορούμενη του 61 ετών άνδρα, ήταν και η σύζυγός του η οποία αθωώθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απλή σωματική βλάβη, ενώ στην υπόθεση κατέθεσαν πέντε μάρτυρες κατηγορίας και δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το ζευγάρι του επιτέθηκε πρώτο και η παθούσα επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του. Επίσης είπε ότι είχε αγανακτήσει γιατί ο άνδρας και η γυναίκα έκαναν θόρυβο όταν έκαναν γυμναστική, θέμα για το οποίο κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία.

Τελικά, το ζευγάρι μετακόμισε από την πολυκατοικία, με ειδική άδεια, εν μέσω πανδημίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις