Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης

Βόλος: Τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης

Η ισχυρή έκρηξη τραυμάτισε δύο άτομα μέσα στο ψητοπωλείο. Ο Βόλος περιμένει τα νέα για την κατάσταση της υγείας του ιδιοκτήτη, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος…

Ο Βόλος ανάστατος από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί μέσα σε ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης. Όλα έγιναν στην κουζίνα με τον ιδιοκτήτη να τραυματίζεται σοβαρά. Ο δεύτερος τραυματίας, ένας υπάλληλος του καταστήματος, μεταφέρθηκε και εκείνος σε νοσοκομείο με εγκαύματα, χωρίς η κατάσταση της υγείας του, να εμπνέει ανησυχία.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί σε ψητοπωλείο στην οδό 2ας Νοεμβρίου στο Βόλο. Ο 54χρονος ιδιοκτήτης τραυματίστηκε σοβαρά και ο υπάλληλος που μετέφερε τη φιάλη υγραερίου πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η έκρηξη σημειώθηκε στην κουζίνα κατά τη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ο τραυματισμός των δύο ατόμων που μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης που τραυματίστηκε πιο σοβαρά, θα μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Ζημιές υπέστη το κατάστημα καθώς έσπασε η βιτρίνα αλλά και άλλες ζημιές στο χώρο της κουζίνας και του παρασκευαστηρίου. Δείτε τις εικόνες του thenewspaper.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις