Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Βγήκαν μαχαίρια στο facebook – Δείτε τις αναρτήσεις που κάνουν το γύρο του ίντερνετ!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Μαχαίρια μεταξύ πρώην συντρόφων βγήκαν με φόντο… 

το επεισόδιο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Τετάρτης, όταν Απόστολος Νάνος και Γιάννης Γρηγορίου ήρθαν στα χέρια. Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μετατράπηκε σε ρινγκ. Το επεισόδιο όμως σηματοδότησε αιχμηρές αντιπαραθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κώστας Γαργάλας, Νίκος Χαυτούρας και Γιάννης Γρηγορίου αντάλλαξαν πυρά μέσω Facebook και αιχμηρές κατηγορίες. Μέσω της προσωπικής του σελίδας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Κώστας Γαργάλας, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Απ. Νάνο, υποστηρίζοντας ότι είχε δίκιο και να επικροτήσει τη συγγνώμη που ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο, αναφέροντας ότι η αριστερά όποια κι αν είναι αυτή έχει απόλυτο δίκιο. Αφησε όμως και αιχμές για προβοκάτσιες.

Το «γείτονά» του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και προσωπικό του φίλο Γιάννη Γρηγορίου, έσπευσε να υπερασπιστεί ο Νίκος Χαυτούρας, που κάποτε ανήκαν στην ίδια ομάδα με τον Κ. Γαργάλα. Κατηγορεί τον Κ. Γαργάλα ότι προσπαθεί και από αυτό το γεγονός να βγάλει κέρδος επικοινωνιακά και υποστηρίζει ότι οι πραγματικοί αριστεροί δεν πειράζουν ούτε μυρμήγκι.

Για μετάλλαξη του Νίκου Χαυτούρα και στήριξη που παρέχει στην παράταξη Αχ. Μπέου, κάνει λόγο ο Κ. Γαργάλας, ο οποίος μάλιστα αποκαλεί το γιατρό θεατή των εξελίξεων και τον ψέγει ότι μιλάει στο δημοτικό συμβούλιο μόνο όταν είναι να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Αριστερός με αποδεικτικό τις πράξεις του δηλώνει ο Ν. Χαυτούρας και αποκαλεί τον Κ. Γαργάλα μέρος του συστήματος που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

Ο Γ. Γαργάλας εκτιμά ότι ο «φασισμός παίρνει διαστάσεις στο δημοτικό συμβούλιο» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά και τοπικά κελαηδάει ανέμελα», ενώ ο Κώστας Λαγός κάνει λόγο για κατάντια του δημοτικού συμβουλίου με ευθύνη της πλειοψηφίας και μεμονωμένων συμβούλων και απευθυνόμενος προς το Ν. Χαυτούρα μιλάει για πικρία που όμως έχει γίνει εμπάθεια.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ξεσπάει για το συμβάν και ο Γιάννης Γρηγορίου. «Υπογραφές μάζευα, αλλά ο Νάνος αποδείχθηκε νάνος ως κομματικός συνδικαλιστής, ως πρώην βουλευτής. Ψεύτης, απαράδεκτος και τραμπούκος». Σχολιάζοντας δε τη συγγνώμη που ζήτησε ο επικεφαλής της ΛΑΣ, ο Γιάννης Γρηγορίου, απαντά: «από τότε που βγήκε η συγγνώμη γέμισε ο κόσμος γαϊδούρια». «Δεν λέμε μια συγγνώμη και τελειώσαμε. Δεν βάζουμε τα κλάματα από φόβο μήπως και κάνω μήνυση», αναφέρει ο Γιάννης Γρηγορίου. Επιτίθεται και στο Θ. Τσαλούχα που τον χαρακτήρισε αλήτη: «Επιστρέφω το χαρακτηρισμό στα μούτρα του».

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε