Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που ζούσε μόνος ο ιδιοκτήτης θρυλικού καφενείου της πόλης

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που ζούσε μόνος ο ιδιοκτήτης θρυλικού καφενείου της πόλης

Ο Βόλος αποχαιρετά έναν άνθρωπο που κατάφερε να γίνει γνωστός και αγαπητός. Ο ιδιοκτήτης φημισμένου καφενείου της πόλης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που έμενε…

Ο θάνατος του 82χρονου προκαλεί συγκίνηση. Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε μόνος τα τελευταία χρόνια, όταν γείτονες ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να τον βρουν στο τηλέφωνο. Ο Βόλος ήταν η πόλη που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά. Είχε ανοίξει καφενείο, το οποίο για δεκαετίες κέρδιζε το στοίχημα με τους πελάτες. Τα τελευταία χρόνια όμως ήταν εφιαλτικά. Ο άτυχος άντρας θρηνούσε για την απώλεια της συζύγου αλλά και του γιου του, σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία του Βόλου το άγγελμα του θανάτου του «πλατειάρχη» της πόλης, όπως ήταν γνωστός στους κατοίκους της πόλης. Ο γνωστός ιδιοκτήτης καφενείου στην πλατεία Ελευθερίας έφυγε σε ηλικία 82 χρονών.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος είχε αποσυρθεί, καθώς τον είχαν καταβάλει οι απώλειες της συζύγου και του γιου του, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα 22 Νοεμβρίου, μέσα στο σπίτι του από φιλικό του πρόσωπο.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις