Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Χιλιάδες φαναράκια στον ουρανό, χαμός στην παραλία

Βόλος: Χιλιάδες φαναράκια στον ουρανό, χαμός στην παραλία

Μαγική νύχτα έζησε ο Βόλος στην παραδοσιακή Βραδιά των Φαναριών. H προσέλευση των Βολιωτών και των επισκεπτών της πόλης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προηγούμενο.

Έλαμψε ο Βόλος! Η μαγευτική βραδιά, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και καλεσμένους την Josephin και τον Ηλία Καμπακάκη, διοργανώνεται με στόχο τη στήριξη των ιδρυμάτων της περιοχής. Σε αυτήν διατίθενται χιλιάδες φαναράκια στους πολίτες, οι οποίοι προσφέρουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν για να παραλάβουν το φαναράκι τους.

ΒΡΑΔΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 26/12/2019

ΒΡΑΔΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Gepostet von ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΣ am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Τα χιλιάδες φαναράκια απελευθερώνονται αναμμένα στον ουρανό ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικά αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα “Ένα Φως – Μια Ευχή” ταξιδεύει από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μεταφέροντας τις προσωπικές επιθυμίες του καθένα στο γιορτινό ουρανό.

Η εκδήλωση έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και από τον τοπικό πληθυσμό, αλλά και από επισκέπτες της πόλης που επιλέγουν τη συγκεκριμένη ημέρα για να ξαναζήσουν τη μαγική στιγμή.

Τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ καλύπτουν την εκδήλωση, ενώ είναι χιλιάδες οι αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που στέλνουν σε άμεσο χρόνο το μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης σε όλο τον κόσμο.

πηγή: e-volos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις