Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Χιλιάδες τουρίστες από τεράστιο κρουαζιερόπλοιο – Εικόνες από τη μεγάλη απόβαση

Βόλος: Χιλιάδες τουρίστες από τεράστιο κρουαζιερόπλοιο – Εικόνες από τη μεγάλη απόβαση

Ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο με χιλιάδες τουρίστες έδεσε στο λιμάνι του Βόλου. Πρόκειται για το «Norwegian Jade» με 2.475 επιβάτες!

Το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Jadeέ» έφτασε στο λιμάνι του Βόλου και έδεσε στις μεγάλες προβλήτες γι’ αυτά τα τεράστια πλοία που ταξιδεύουν, κυρίως στο Αιγαίο.

Το «Norwegian Jade» φέρει σημαία από τις Μπαχάμες. Το μήκος του φθάνει τα 298 μέτρα και διαθέτει 12 καταστρώματα για τους ταξιδιώτες και το πλήρωμα.

Δείτε φωτογραφίες του thenewspaper.gr:

Έφτασε στον Βόλο, προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη, και αποβίβασε 2.475 τουρίστες, κυρίως Αμερικανούς και Μεξικανούς, που θα επισκεφθούν και θα γνωρίσουν από κοντά τους αρχαιολογικούς χώρους, τα αξιοθέατα της περιοχής, τα μουσεία και τα σημεία αναφοράς του τόπου.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που με λεωφορεία πήγαν στα Μετέωρα για να θαυμάσουν τη μοναδικότητα της μοναστικής πολιτείας.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (18.05.2022) και έπειτα από εννέα ώρες παραμονής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει με προορισμό τη Μύκονο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις