Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ανάστατη η Χίος για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! Διαδηλώσεις και παντού Αστυνομία [pics]

Ανάστατη η Χίος για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! Διαδηλώσεις και παντού Αστυνομία [pics]
ΦΩΤΟ από ΕΦ.ΣΥΝ.

Πολίτες της Χίου έκλεισαν το απόγευμα το δρόμο προς το ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να γίνει η προγραμματισμένη από την οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» εκδήλωση με θέμα «τo πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής», με ομιλητές τον βουλευτή Γιάννη Λαγό και τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο.

Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το ξενοδοχείο, η αστυνομία σταμάτησε την αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ οι διαδηλωτές τελικά απωθήθηκαν προκειμένου να συνεχιστεί ανεμπόδιστα η κυκλοφορία στο δρόμο.

Οι συγκεντρωμένοι ξεδίπλωσαν πανώ με το σύνθημα «Η Χίος μας χωρά όλους εκτός απ΄ τους φασίστες», ενώ ένταση δημιουργήθηκε όταν εμφανίσθηκαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάνης Λαγός και ο ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Επιτήδειος.

Τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» έφτασαν στο ξενοδοχείο από άλλη διαδρομή. Ας σημειωθεί ότι από τις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Βουνακίου της Χίου, πραγματοποιείται αντιφασιστική συγκέντρωση. Σύμφωνα με το astraparis, στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εμφανίσθηκαν λίγοι άνθρωποι, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να παραιτηθούν της προσπάθειάς τους και να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το astraparis, στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, astraparis, με φωτο από ΕΦ.ΣΥΝ.

 

Βόρειο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις