Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Λέσβος: Έστησαν τέντα για τους αστυνομικούς αφού… τα περιπολικά “βάζουν” νερό!

Λέσβος: Έστησαν τέντα για τους αστυνομικούς αφού… τα περιπολικά “βάζουν” νερό!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μία στρατιωτική σκηνή στήθηκε στην περιοχή όπου έγιναν οι κατολισθήσεις στο Πλωμάρι, ώστε οι αστυνομικοί που εκτελούσαν 24ωρη βάρδια εκεί, να προστατεύονταν από τη βροχή και το κρύο.

Οι αστυνομικοί δεν το είδαν με καλό μάτι αυτό και εξέφρασαν με διάφορους τρόπους τις αντιρρήσεις τους. Δυστυχώς όμως δεν έγινε τίποτα από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει διαστάσεις. Όμως όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα άλλο γεγονός…

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί για να εκτελούν τη βάρδια τους, πήγαιναν με περιπολικά, τα οποία σε περίπτωση βροχής έβαζαν νερό από παντού ενώ το κρύο τους πάγωνε με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σύμφωνα με το lesvonews, ο Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου
Ελευθέριος Ντουρουντούς είχε επιληφθεί του θέματος και είχε κάνει τις ανάλογες ενέργειες, χωρίς όμως να έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το αρμόδιο Υπουργείο.

Έτσι, ο στρατός τοποθέτησε στο σημείο μία σκηνή για να προστατεύονται από το κρύο και τη βροχή οι αστυνομικοί της βάρδιας. Τελικά το μεσημέρι η σκηνή ξηλώθηκε άρον – άρον μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τα ΜΜΕ.

Πηγή: lesvosnews

 

 

Βόρειο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις