Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βουλευτής κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων λόγω… Χρυσής Αυγής! – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ.mypreveza.gr
ΦΩΤΟ.mypreveza.gr

Επεισοδιάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Πρέβεζας κι αυτό γιατί η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων, προκάλεσε αντιδράσεις.

Τη Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο Περιφερειακός της σύμβουλος Σπύρος Μπαρτζώκας, ανεβαίνοντας στην εξέδρα των επισήμων. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Κυβερνητικού Βουλευτή της Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, ο οποίος παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση μαζί με τους πολίτες, ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

ΦΩΤΟ.mypreveza.gr

ΦΩΤΟ.mypreveza.gr

ΦΩΤΟ.mypreveza.gr

“Δε μπορούσα πολιτικά να νομιμοποιήσω την παρουσία της Χρυσής Αυγής, ενός ναζιστικού μορφώματος, το οποίο διεκδικεί αυτά για τα οποία ο ελληνικός λαός πολέμισε την περίοδο 40 – 45” είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Μπάρκας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μπάρκας ξεκαθάρισε ότι η κίνηση του αυτή ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προσβάλει τους μαθητές και τους υπόλοιπους επισήμους. Τον κ. Μπάρκα ακολούθησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Γιώργος Φραγκούλης, ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης παρέμεινε στην εξέδρα των επισήμων…

 Πηγή: mypreveza

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε