Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Βρέθηκαν σκουλήκια στο σχολικό γεύμα 6χρονου μαθητή στην Ήπειρο

Βρέθηκαν σκουλήκια στο σχολικό γεύμα 6χρονου μαθητή στην Ήπειρο
ΦΩΤΟ από το paramythia-online.gr

Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε η μητέρα του 6χρονου μαθητή του δημοτικού σχολείου Γλυκής, στην Ήπειρο. Ότι δηλαδή, μέσα στο σχολικό γεύμα που δόθηκε στο παιδί, βρέθηκαν… σκουλήκια!

Τα σκουλήκια ήταν μέσα στις πένες ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών που δόθηκαν ως σχολικό γεύμα στον 6χρονο μαθητή της Ηπείρου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και στη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με το paramythia-online που δημοσιοποίησε το θέμα, η μητέρα θα κάνει καταγγελία και στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας αλλά και το υπουργείο Παιδείας.

Ο δήμαρχος Σουλίου που μίλησε για το θέμα στο paramythia-online.gr είπε πρόκειται για πρωτάκουστο περιστατικό και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, ζητώντας αυστηρούς ελέγχους ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρείες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των δημοτικών σχολείων.

 

Σύμφωνα με τις τρέχουσες διατάξεις, το πρόγραμμα «σχολικά γεύματα» καταρτίζεται, συντονίζεται και εποπτεύεται από του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις