Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρυξέλλες – Καλαμάτα: Απευθείας πτήσεις από την Brussels Airlines

Βρυξέλλες – Καλαμάτα: Απευθείας πτήσεις από την Brussels Airlines
Φωτογραφία αρχείου

H Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες με ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής, ανακοινώνει την έναρξη απευθείας πτήσεων της Brussels Airlines από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών προς την Καλαμάτα, από τις 28 Απριλίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2018.

Η έναρξη των απευθείας πτήσεων αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βέλγους ταξιδιώτες από το 2018 και για τα επόμενα χρόνια.

Η αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιείται μια φόρα την εβδομάδα, κάθε Σάββατο, απευθείας από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών. Η εβδομαδιαία σύνδεση αναδεικνύει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού και είναι αποτέλεσμα της δυναμικής που παρουσιάζει ο προορισμός από αγορές όπως το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι η αεροπορική σύνδεση είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της Περιφέρειας για τη συνεχή ανάπτυξη του Διεθνή Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας και της συνέργειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την TEMES Α.Ε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις