Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαλκίδα: Με σπασμένα δόντια στο νοσοκομείο 12χρονη μαθήτρια ύστερα από καυγά στο σχολείο της

Χαλκίδα: Με σπασμένα δόντια στο νοσοκομείο 12χρονη μαθήτρια ύστερα από καυγά στο σχολείο της

Η 12χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σπασμένα δόντια μετά τα όσα έγιναν στο σχολείο που πηγαίνει στη Χαλκίδα. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας…

Η ανήλικη μαθήτρια έπεσε στο έδαφος ύστερα από σπρώξιμο φίλου και συμμαθητή της, μέσα στο σχολείο που πηγαίνει στη Χαλκίδα. Η 12χρονη έσπασε τα μπροστινά της δόντια και στο σημείο έσπευσαν δάσκαλοι που ειδοποίησαν τους γονείς των παιδιών και ασθενοφόρο. Η μικρή μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν τόσο τον 13χρονο που την τραυμάτισε, όσο και τον πατέρα του.

Πιο αναλυτικά, με σπασμένα δόντια κατέληξε ένα 12χρονο κορίτσι στη Χαλκίδα, στις 19:15 την Τετάρτη 14 Ιουνίου του 2023, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που πηγαίνει.

Η 12χρονη βρισκόταν στο εν λόγω προαύλιο, μαζί με έναν 13χρονο και άλλους ανήλικους, Κάποια στιγμή ο 13χρονος ήρθε σε αντιπαράθεση με την 12χρονη, την έβρισε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα η μικρή να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στο έδαφος με το πρόσωπο και να σπάσει τα μπροστινά της δόντια.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ανήλικη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακου.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τόσο τον 13χρονο με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης όσο και τον 45χρονο πατέρα του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλειας Χαλκίδας .

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις