Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χαλκίδα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες που λήστεψαν ενεχυροδανειστήρια

Χαλκίδα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες που λήστεψαν ενεχυροδανειστήρια
Φωτογραφία eviathema.gr

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ληστείας σε δύο ενεχυροδανειστήρια της Χαλκίδας καθώς άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 39χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ένας από τους δύο δράστες που μπούκαραν στα καταστήματα την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, δυο ληστείες σημειώθηκαν σε ενεχυροδανειστήρια της Χαλκίδας την περασμένη Παρασκευή (31.12.2021) όταν δύο άνδρες εισέβαλαν στο ένα και απείλησαν την ιδιοκτήτρια με όπλα. Αμέσως μετά έφυγαν πεζοί και «χτύπησαν» ακόμα ένα ίδιο κατάστημα, απειλώντας τον ιδιοκτήτη με όπλα και αποσπώντας ποσό άνω των 4.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, μετά τη σύλληψη του 39χρονου, ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος, ένας 41χρονος Έλληνας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Η ιδιοκτήτρια του πρώτου ενεχυροδανειστηρίου που «χτύπησαν» οι δράστες, είχε δηλώσει μετά το συμβάν:

Η ιδιοκτήτρια του ενός, σοκαρισμένη μιλώντας στο eviathema.gr ανέφερε: «Μπήκαν μέσα και οι δύο ζητώντας πληροφορίες για τις υπηρεσίες ενέχυρου, ενώ αμέσως πλησίασαν έσπρωξαν το γραφείο και δείχνοντας τα όπλα ζήτησαν χρήματα. Τους είπα ότι δεν υπάρχουν χρήματα εντός του καταστήματος, ενώ βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής και τους είπα να φύγουν. Έγιναν όλα αστραπιαία και δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έγινε κάτι τέτοιο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις