Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαλκίδα: Θρήνος για τον 46χρονο που πέθανε από θερμοπληξία – Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή

Χαλκίδα: Θρήνος για τον 46χρονο που πέθανε από θερμοπληξία – Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 46 χρόνου που έχασε την ζωή του την Πέμπτη στην Χαλκίδα, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή τις επόμενες ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα στην Χαλκίδα, ένιωσε πονοκέφαλο και ανέβασε υψηλή θερμοκρασία. Στην συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς ο άνδρας έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 46χρονος, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, μετακινούταν με ποδήλατο στην περιοχή, ενώ όπως μας μεταφέρουν έκανε μικροδουλειές σε καταστηματάρχες της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 46χρονος που έπαθε θερμοπληξία και πέθανε, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία πιθανότατα συνέβαλαν στα συμπτώματα της θερμοπληξίας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στην οποία απασχολούνταν ο 46χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 46χρονος φέρεται να δούλευε στην εν λόγω ψησταριά πρωινές και μεσημεριανές ώρες την Πέμπτη 20 Ιουλίου χωρίς να έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση εργασίας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας αναφέρει τα εξής

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.

Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

 

Αναστασία Σταματοπούλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις