Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαλκίδα: Τροχαίο με παράσυρση 10χρονου ποδηλάτη από αυτοκίνητο – Σε νοσοκομείο το τραυματισμένο παιδί

Χαλκίδα: Τροχαίο με παράσυρση 10χρονου ποδηλάτη από αυτοκίνητο – Σε νοσοκομείο το τραυματισμένο παιδί

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Διαλύθηκε το ποδήλατο του 10χρονου από την παράσυρση

Το ατύχημα με την παράσυρση του 10χρονου ποδηλάτη σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαϊου του 2023, σε δρόμο στη Χαλκίδα. Σε διασταύρωση της πόλης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος οδηγός, συγκρούστηκε μετωπικά με το ποδήλατο του 10χρονου μαθητή. Στο σημείο επικράτησε μετά το τροχαίο αναστάτωση, με κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.

Ευτυχώς ο 10χρονος δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προληπτικά και πλέον είναι καλά στην υγεία του. Η αστυνομία ενημερώθηκε ώρες αργότερα και ξεκίνησε την έρευνα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο 21χρονος οδηγός δεν έφυγε από το σημείο της σύγκρουσης και πως το όχημα που οδηγούσε ήταν ασφαλισμένο.

Γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί αν είχε δίπλωμα οδήγησης. Την αστυνομία ενημέρωσε για τα όσα έγιναν, ο πατέρας του 10χρονου ποδηλάτη. Ήταν εκείνος που μετέφερε τον γιο του σε νοσοκομείο, λίγο μετά το ατύχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις