Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: 16χρονη έσωσε παιδί που κόντεψε να πνιγεί στο φαγητό από 3 κομμάτια αγγούρι

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Στιγμές πανικού στη Χαλκιδική με ένα παιδί να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Μια 16χρονη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έχει η υπόθεση αίσιο τέλος…

Καρδιοχτύπια στη Χαλκιδική για ένα 10χρονο παιδί που κόντεψε να πνιγεί όπως έτρωγε μαζί με τους γονείς του. Ο μικρός ξαφνικά πάλευε να πάρει ανάσα και έπεσε από την καρέκλα που καθόταν. Η 16χρονη που έτρωγε δίπλα του, δεν άφησε να περάσει χρόνος. Άρχισε να τον χτυπάει στην πλάτη και μαζί με ιδιώτη γιατρό απέτρεψαν τα χειρότερα.

Μία 16χρονη έσωσε από βέβαιο πνιγμό ένα 10χρονο αγοράκι, στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική. Το παιδί που έτρωγε δίπλα της, είχε καταπιεί αμάσητα τρία κομμάτια αγγούρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Στο σημείο έσπευσε ιδιώτης γιατρός μαζί με τη Μαρία, που, με χτυπήματα στην πλάτη και ασκώντας πίεση στην κοιλιά του, έκαναν το ξένο σώμα να βγει προς τα έξω και το παιδί να αναπνεύσει σωστά.

Η 16χρονη Μαρία που βρέθηκε στη Χαλκιδική για το Σαββατοκύριακο, είναι η μικρότερη εκπαιδεύτρια της Ευρώπης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Kids Save Lifes, ενώ μαθαίνει και σε μικρότερα από αυτήν παιδιά πώς να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες για να σώζουν ζωές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις