Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: Άλογα βγήκαν σε αυτοκινητόδρομο στα Νέα Μουδανιά και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος

Χαλκιδική: Άλογα βγήκαν σε αυτοκινητόδρομο στα Νέα Μουδανιά και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος

Τα άλογα αρχίζουν να τρέχουν στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική και οι οδηγοί αναγκάζονται να φρενάρουν. Στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία…

Αναστάτωση προκλήθηκε στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, καθώς άλογα βγήκαν στους δρόμους, προκαλώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα. Οι οδηγοί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Κάποιοι σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να τραβούν εικόνες που θα θυμούνται για καιρό. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε ατύχημα, ενώ τα ζώα επέστρεψαν αργότερα στον ιδιοκτήτη τους, χωρίς να έχουν τραυματιστεί.

Τα δύο άλογα άρχισαν να τρέχουν στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Ε.Ο.Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα εισόδου και πιο συγκεκριμένα, πριν από την αερογέφυρα της Θέρμης.

Για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν με προβλήματα, με τα ΙΧ να κινούνται με ιδαίτερη προσοχή, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο ιδιοκτήτης τους, όταν τα ζώα είχαν ήδη περιοριστεί και τα παρέλαβε ασφαλή, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις