Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χαλκιδική: Πώς είναι σήμερα η σκυλίτσα μετά την αδιανόητη κτηνωδία με σύρμα και τενεκεδάκι

Χαλκιδική: Πώς είναι σήμερα η σκυλίτσα μετά την αδιανόητη κτηνωδία με σύρμα και τενεκεδάκι

Οργή στη Χαλκιδική για τη βάναυση κακοποίηση του ζώου. Η άτυχη σκυλίτσα υπέφερε και πλέον δίνει μάχη στα χέρια ειδικών…

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η βάναυση κακοποίηση μιας σκυλίτσας στη Χαλκιδική. Το ζωάκι κακοποιήθηκε βάναυσα από «κτήνος», που όπως καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου «Κιβωτός», της έδεσε «διπλό σύρμα στην κοιλιά, το έστριψε με πένσα σφιχτά και στην άλλη άκρη έδεσε τενεκεδάκι για να το σέρνει καθώς περπατάει».

«Η πληγή είναι τόσο βαθιά που φαίνεται το οστό από τη σπονδυλική της στήλη» αναφέρει το σωματείο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποδεικνύουν τη φρίκη που βίωσε η Νίκη, όπως είναι το όνομα της σκυλίτσας.

Η Νίκη, μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους σε κτηνιατρείο που συνεργάζεται με το Σωματείο, όπου δέχεται φροντίδα της κτηνιάτρου και εθελοντών. «Είναι σκελετωμένο το ζώο, φαίνεται ότι υπέφερε μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega , η κτηνίατρος που το φροντίζει.

«Είναι και παραμένει φοβικό, δεν έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Ευελπιστούμε ότι το ζωάκι θα ανακάμψει και όλα θα πάνε καλά».

Όπως λένε οι εθελόντριες που το φροντίζουν: «Δεν έχουμε υποψία, ούτε έχει έρθει σε εμάς κάποια πληροφορία για συγκεκριμένο άτομο. Όλοι σοκαριστήκαμε, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, είναι από τα χειρότερα περιστατικά κακοποίησης που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις