Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: Σπάνε τα τηλέφωνα για μία θέση στις παιδικές κατασκηνώσεις – Οι ερωτήσεις γονέων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τρέχουν και δεν… προλαβαίνουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής, καθώς από τον Μάρτιο τα τηλέφωνα για κρατήσεις έχουν πάρει «φωτιά» και το ενδιαφέρον μικρών κατασκηνωτών έχει αυξηθεί κατακόρυφα…

Δραστηριότητες, παιχνίδι, παρέα: τρεις λέξεις που φέτος «ζωντανεύουν» ολοκληρωτικά στις παιδικές κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής, με τους υπεύθυνους των camp να υπογραμμίζουν στο ThessToday.gr την προσμονή των μικρών κατασκηνωτών, τις αυξήσεις στις αιτήσεις και το αίσθημα ασφάλειας των γονέων.

«Υπάρχει πολύ αυξημένο ενδιαφέρον φέτος από την πλευρά των γονέων. Το κλίμα είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι, όχι μόνο σε αριθμό αιτήσεων αλλά και στη γενική διάθεση και στις ερωτήσεις που δεχόμαστε», τονίζει η Κίρκη Αθανασιάδου, υπεύθυνη στο γραφείο λειτουργίας και ανθρώπινου δυναμικού γνωστής κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

«Ενώ θα περίμενε κανείς όλες οι ερωτήσεις να περιστρέφονται γύρω από το κομμάτι του κορονοϊού, κυρίως είναι οι κλασσικές κατασκηνωτικές ερωτήσεις: για το πρόγραμμα, για τις δραστηριότητες, για το φαγητό. Τα παιδιά φωνάζουν από το τηλέφωνο “επιτέλους” μόλις κλείνουν θέση στην κατασκήνωση», σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε ότι από τώρα είναι «κλεισμένα» και τα δύο 15νθήμερα του Ιουλίου.

«Ανοίγουμε 1η Ιουλίου και θα λειτουργήσουμε έως 26 Αυγούστου. Ο Ιούλιος είναι ήδη “κλεισμένος” από τώρα με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, ενώ στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και ο Αύγουστος το επόμενο διάστημα. Δεν σταματούν να χτυπούν τα τηλέφωνα, όλη μέρα μιλάμε με τους γονείς για μια θέση», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Αθανασιάδου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις