Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαλκιδική: Θρίλερ με εξαφάνιση ιερέα – Έπεσε για μπάνιο στη θάλασσα και χάθηκε μυστηριωδώς [vids]

Χαλκιδική: Θρίλερ με εξαφάνιση ιερέα – Έπεσε για μπάνιο στη θάλασσα και χάθηκε μυστηριωδώς [vids]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στη Χαλκιδική με την εξαφάνιση του Ρώσου ιερέα. Ο 47χρονος δεινός κολυμβητής έκανε διακοπές με την οικογένειά του…

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στη Χαλκιδική με την εξαφάνιση του Ρώσου ιερέα. Τα ίχνη του χάθηκαν χθες το μεσημέρι (05-07-2018) όταν πήγε για κολύμβηση στην περιοχή του Αγίου Μάμαντος.

Σύμφωνα με τον θάλαμο επιχειρήσεων του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) οι έρευνες διευρύνθηκαν σε όλη τη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, ενώ το ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και τα σκάφη του λιμενικού, των μελών της Βάσης Ετοιμότητας του ΟΦΚΑΘ και του παραρτήματος της ΕΟΔ, θα συνεχίσουν και σήμερα τις έρευνες μέχρι να πέσει το σκοτάδι.

Οι έρευνες στη θάλασσα συνεχίστηκαν με πλωτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σήμερα στη διαδικασία θα συμμετάσχουν και σκάφη ιδιωτών.

Ο 47χρονος ήταν δεινός κολυμβητής και κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χαλκιδική πήγαινε καθημερινά για κολύμβηση. Ωστόσο, όταν άργησε να επιστρέψει, η οικογένειά του θορυβημένη ειδοποίησε τις αρχές.

Οι εικόνες από τις έρευνες στη Χαλκιδική

Πηγή: halkidikinews.gr, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις