Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χαλκιδική: Χτύπησαν με φτυάρι και μπουνιές δημοτικό υπάλληλο

Χαλκιδική: Χτύπησαν με φτυάρι και μπουνιές δημοτικό υπάλληλο

Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα υπάλληλο του Δήμου Νέας Προποντίδας ο οποίος δέχτηκε επίθεση, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024), στα Νέα Μουδανιά, στη Χαλκιδική

Ο υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας δέχθηκε επίθεση –εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στη Χαλκιδική– από δύο άνδρες .

Μάλιστα ο ένας δεν δίστασε να σηκώσει ακόμη και φτυάρι για να τον χτυπήσει! Ο δημοτικός υπάλληλος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, ο άτυχος υδραυλικός δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 25 ετών.

Ο 51χρονος του κατάφερε χτύπημα με φτυάρι, ενώ στη συνέχεια ο 25χρονος τον γρονθοκόπησε. Μετά την επίθεση ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, από όπου και έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στο thestival.gr ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, η επίθεση έγινε εν μέσω νεροποντής και χαλαζόπτωσης και ενώ συνεργεία του Δήμου, αλλά και ο ίδιος, είχαν μεταβεί σε περιοχή των Νέων Μουδανιών, προκειμένου να επιθεωρήσουν ένα νέο αντιπλημμυρικό έργο.

«Το βράδυ του Σαββάτου, εγώ, ο αντιδήμαρχος, οι Διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας Ποιότητας Ζωής, ο υδραυλικός αλλά και μηχανήματα του Δήμου μεταβήκαμε στο σημείο προκειμένου να δούμε αν θα λειτουργούσε ένα καινούργιο αντιπλημμυρικό έργο. Κάποια στιγμή και ενώ ο υδραυλικός περνούσε μπροστά από κάποιο κατάστημα, δέχθηκε επίθεση», δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Καρράς.

Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος, ο δημοτικός υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα αφού έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και γλίτωσε από ένα χτύπημα στο κεφάλι! Ο κ. Καρράς καταδίκασε το περιστατικό και εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα όσα συνέβησαν: «Είναι τραγικό. Πήγαμε το Σάββατο το βράδυ να δούμε την κατάσταση με το νέο αντιπλημμυρικό έργο και ο υπάλληλός μας δέχθηκε επίθεση. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε ξανά κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Δήμαρχος της περιοχής.

Σε βάρος του 51χρονου αλλά και του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις