Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαλκιδική: Υπό μερικό έλεγχο οι δασικές φωτιές – Η πτώση δεκάδων κεραυνών προκάλεσε τις πυρκαγιές!

Χαλκιδική: Υπό μερικό έλεγχο οι δασικές φωτιές – Η πτώση δεκάδων κεραυνών προκάλεσε τις πυρκαγιές!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι εστίες φωτιάς σε δασικές περιοχές του νομού Χαλκιδικής, μετά την άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων για την κατάσβεσή τους, στη Σιθωνία και ειδικότερα στις περιοχές Καβουρότρυπες, Βουρβουρού και Αρμενιστής…

Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι εστίες φωτιάς σε δασικές περιοχές του νομού Χαλκιδικής, μετά την άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων για την κατάσβεσή τους, στη Σιθωνία και ειδικότερα στις περιοχές Καβουρότρυπες, Βουρβουρού και Αρμενιστής.

Τις πυρκαγιές προκάλεσε ξηρή καταιγίδα και η πτώση δεκάδων κεραυνών. Νωρίτερα το πρωί, είχε ξεσπάσει -πάλι από πτώση κεραυνού- φωτιά σε δασική έκταση στην Άφυτο της Κασσάνδρας, η οποία όμως τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.

Χαλκιδική: Οικογενειακή τραγωδία στις φλόγες

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μία 50χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Χαλκιδική. Εντοπίστηκε νεκρή, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία της, στα Γλυκά Νερά Ποτίδαιας. Επρόκειτο για την δημοσιογράφο Καρολίνα Νουντλ Κάλφα, ενώ οι πυροσβέστες  απεγκλώβισαν από την οικία ζωντανή την 76χρονη μητέρα της με αναπνευστικά προβλήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις